Historiek

Steven Verberckmoes studeerde af in 1998 aan de faculteit diergeneeskunde in Gent.
Daar werkte hij gedurende 6 jaar als assistent in de buitenpraktijk en doctoreerde in 2004 op de dienst Voortplanting, Verloskunde en Buitenpraktijk. Tijdens deze periode werd het verlof gebruikt om andere dierenartsen in hun praktijk bij te staan.

In 2005 trouwde Steven Verberckmoes met Leen Vandaele, die eveneens dierenarts is.
In juli 2004 nam Steven de grote huisdierenpraktijk over van dierenarts Marcel Van Aert en vestigde zich in Zeveneken.

Dierenarts Marcel Van Aert.

Dierenarts Marcel Van Aert.

In het najaar van 2005 verhuisde de praktijk naar de Beerveldestraat in Lokeren.
Geleidelijk aan groeide het cliënteel gezelschapsdieren. Om aan de groeide vraag en eisen te kunnen voldoen werd een nieuw praktijkgebouw gezet dat in juli 2009 in gebruik werd genomen.

Sindsdien werd het team versterkt door de komst van dierenarts Véronique Rousseau. Véronique is afgestudeerd in 2002 en houdt zich uitsluitend bezig met de diergeneeskundige verzorging van de gezelschapsdieren.
Op regelmatige basis lopen er studenten mee in de praktijk als stagiair, dit zowel voor de opleiding dierenarts als dierenzorg.

De constructie van het nieuwe praktijkgebouw is erop gericht om zo vlot en proper mogelijk te kunnen werken. De nieuwe praktijk werd uitgerust met de beste technische toestellen om een degelijk onderzoek mogelijk te maken; de radiologie, de echografie, de anesthesie… 

In 2008 doctoreerde Leen Vandaele aan de faculteit dierengeneeskunde op de dienst Voortplanting, Verloskunde en Buitenpraktijk.